Horlick ais hari2!

Assalamualaikum mommy semua.. ada ke yg pregnant mesti minum horlicks ais tiap hari sampaikan staf kt kantin tempat kerja saya pun dh tau tiap pagi asal nampak muka saya mesti dia tanya nak horlicks ais ke.. 😂. Takpe ke eh

3 Các câu trả lời

Jangan selalu sis. Takut nanti GDM 😂 and kalau ada makan iron tablet kena amik iron tablet 2 jam sebelum atau 2 jam selepas minum horlicks. Kalau tak sia sis je sebab iron tak serap

Sama masa anak sulung, saya hari hari nak milo tin 😂 nasib baik takde gdm. Minum air masak banyak juga sis. Second ni alhamdulillah takde nak milo hari hari 😆

3mo trước

tu lh.. skrng sy dh kurangkn.. ganti dgn susu full cream.. tp beli buat standby kt rumah.. kalau berasa nk minum.. bancuh sendiri.. xcampur gula

jangna selalu