Keluar darah sikit

Assalamualaikum mommy nak tanya normal ke lepas bersama suami ada darah keluar tak bnyak sikit jek saya baru 5wek

2 Các câu trả lời

then boleh stop bersama dulu. awal2 ni kandungan sgt fragile. lg2 lps bersama ke x lps bersama ke kluar darah sikit je dh bahaya. lg 2 3 mggu test upt balik, if masih positive then pergi scan pastu call or walk in ke kk terdekat buat buku pink. dh boleh mkn folic acid trus klau ni 1st pregnancy. if 2nd pregnancy trus je mkn ubat tmbh drh yg sama masa 1st preggy. tggu kandungan dh stable sikit dlm 16w ke atas baru bersama suami balik tu pun slow2. if ade kluar darah lg then mgkin kena stop dulu smpai beranak

1mo trước

better pergi rujuk klinik la. tp mungkin dia akan scan pkai muncung itik (tvs) kt bawah sbb klau scan perut masa 5w ni mmg x nmpk ape. nmpk rahim menebal je. pergi lah awak. byk kali sgt berdarah takut risiko gugur tu tggi. ade certain org ade je berdarah tp patut sikit n 1x je sbb takut tu darah masa proses penempelan dlm rahim. ade org jenis x berdarah langsung. dh kena sgt jumpa doc. klau doc kata okay xde pape alhamdulillah. moga baik2 saja awak n baby ye. cpt pergi klinik taw. klau tgh kerja mntk je emergency ke ape. 🥺🥺

Tak normal sis , boleh jumpa doktor .. 😊