LAPAR SETIAP 2-3 JAM

Assalamualaikum mommy mommy semua ? Nak tanya siapa yang since pregnant ni lapar memanjang ? Normal ke even kandungan baru 4 wk ++ lapar mcm tu ? Dan nak tanya, susu apa lagi yang elok untuk mommy pregy minum ye selain dari HL ? Kita dah jemu laa hari hari minum susu HL ? #firsttimepregnant #4wk++

LAPAR SETIAP 2-3 JAM
40 Các câu trả lời

Waalaikumsalam sis. Samalah kita sis. Saya pun klu pregnant memang asik lapar jak. 😅 Balik2 mulut tu nak mengunyah. 😁 Saya memang balik2 makan tapi cikit2 jak la.