LAPAR SETIAP 2-3 JAM

Assalamualaikum mommy mommy semua ? Nak tanya siapa yang since pregnant ni lapar memanjang ? Normal ke even kandungan baru 4 wk ++ lapar mcm tu ? Dan nak tanya, susu apa lagi yang elok untuk mommy pregy minum ye selain dari HL ? Kita dah jemu laa hari hari minum susu HL ? #firsttimepregnant #4wk++

LAPAR SETIAP 2-3 JAM
40 Các câu trả lời

Saya masa 1st trim pon lapar memanjang. 2nd trim dh normal balik tapi naik 3rd trim jadi mcm masa 1st trim balik. X sampai 2 jam mesti cari makanan lgi

Samala sis, sya pun blk2 lapar 😅, skrg 6week suda, mau rajin mkn sis, mkn ckit2 la.. Janji da makan, takut gastrik klau blk2 lapar huhu

normal sis. saya pun kuat makan jugak dari 4weeks sampai skrg. saya minum susu farm fresh yang perisa kurma n susu segar farm fresh.

Sama..sya pun balik2 nk mkn jer..pantang ada duit lebih,order foodpanda smpai 2,3 kali sehari😂sya minum susu anmum

Normal sis. Ada yg jadi kuat makan & ada yg sebaliknya. Apa2 susu pun ok sis asalkan rendah lemak& kurang laktosa

samalah sis, sya pon asyik nk mkn jah sbb sya ni xda alahan pon skrg sya dh 7 week dh sya minum susu similacmom

Sama la saya pun.. 5 week, tak de alahan tp cepat lapar. Makan x bnyk..tp banyak kali. Saya minum frissomum

saya sentiasa lapar dari trim 1 sampai trim 3. sepanjang preggy sana minum susu dutch lady fresh milk je.

salam sis.. minum susu kambing maryam. memang sedap. boleh chat sy untk lebih info. tq

Sama laaa, asyik2 nak makn jaaa😅. Pening laki ,kjap2 nk kena cari benda makan.