selsema + demam

Assalamualaikum mommy dan bakal2 mommy.. nk tny.. sape yg mnglami selsema truk mase pregnant.. sy pregnant 16week.. ni da masuk 4 ari selsema bersin..smpai naik demam..bngkak idung da.. nk mkn pil selsema ngn dmm ..mcm x berani plak ..mnum air lemon suam..letak mnyk viks je skang buat..ptg ni baru pegi klinik untuk refer dokto ubt yg sesuai.. saja nk tau pnglaman mommy lain.. effect pada kndungan x.. ?

1 Trả lời

saya macm2 ubt trpksa mkn sbb mcm2 jdi kt saya, saya makn ubt slsme mse pregnt bukn utk skit slsme utk sye punye gtal2 bdan. ade ubat slsme yg safe for pregnt mother. sya siap kne mkn antibiotic 😂😂😂 dgn gbs positive n sbb gtal2 nonstop

5y trước

hehehhe da lepas dah . skrg baby dah almost 10 months heheheh. tpi sye kne truk gtal smpai brair , brnanah n almost kene ezcema ( ni dsbbkn hormone). hehehe dugaan & ujian buat sya msa tu. semoga sis dipermudahkn ye ❤️❤️❤️