Rasa tak selesa bawah perut

Hi assalamualaikum mommies,start smlm bawa perut saya rasa tak selesa,mcm rasa ngilu gitu.Tpi rasa tak slesa tue pndai hilang sndiri dan akan ada masa trtentu akan dtng balik rasa tak slesa tue.Saya baru first trimister bnyk bnda lgi saya tidak tahu.Harap mommies dpat kongsikan pngalaman first trimister😘#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

berapa minggu sis

2y trước

rahim mngembang sbb tu rasa cmthttps://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buatu