Hamil rapat

Assalamualaikum mommies..saya ibu anak tiga, In Shaa ALLAH masuk empat orang..jarak antara anak 1 - 2 - 3, masing masing dah setahun lebih, baru la tau saya hamil no.2, no.3..tapi kali ni anak no.3 umur baru 10 bulan, dapat tau lak saya hamil no.4 n dah 2 bulan..acane?? Haha..bukan la menolak cume terkejut, percaya x percaya, sehingga skrg belum berani bgtau family members yg lain tapi husband tau la..ada mommies mcm ni x??

2 Các câu trả lời

waalaikumussalam...wahh alhamdulillah rezeki anak setahun sorg yer? rezeki dapat anak berapa berapa ni Allah dah atur betul tak.. semoga Allah permudahkan urusan sis utk jaga amanah Allah dgn sebaiknya.

nak kena komen apa ni ek haha. sbb mcm bukan pertanyaan😅