Tolong sy??

Assalamualaikum mommies..normal x baby usia 1 bulan lbh x buang air besar almost 4 days..sbb baby sy dah masuk 4 hari x buang air bsr lg..tp baby kerap pee n kentut..sy bagi bf+fm tp sllunya sy lbhkn bf kat baby..tlong ya mommies

7 Các câu trả lời

kalau baby bf its normal. ada yang seminggu baru poopoo, tapi memang mcm poop explosion dia bagi, mcm anak sy 🤣 as long as baby tak meragam, kembung, nangis sembelit tu ok je. pee and kentut mcm biasa tu ok.

pernah tanya nurse dy kata normal sbb fm+bf n baby more to bf than fm , as long baby pye perut tx keras n baby tx tunjuk tanda2 tx selesa , if baby mcm meragam semacam je n perut keras bwk ke klinik ya

anak saya bf plus formula..xberak tiap2 ari jh...lpas 3,4 ari dia akan berak..slps umur sbln jd mcm tu..skg dh nk msuk 4 bln..awai2 dlu pi jumpa paed..paed pegang pwrut smua ok je..

normal sis. ank sy pn cmtu. pernah taye pakar laktasi dia ckp normal sbb sy 80% susu bdn. Asalkn ank kencing byk, perut x keras n selalu kentut. nnt dia berak msti sekali byk.

dh bwk pegi klinik?

pergi klinik

Jumpa doc