Tido terkejut

Assalamualaikum mommies, Normal ke kalau bayi sebulan lebih tidonya terkejut tiba2 kdg2 smpai menjerit nangis?

15 Các câu trả lời

Normal je baby menangis time tido tibe2, ade bedung x baby, cuba selit kan surah yasin dkt tepi baby... Or pasang surah2 suci alquran... Bkn fanatik, tp kitecuba la jauh kn yg x elok... Ank kecik lg kn...

Normal... Kalau akak simpan tuala or bantal kat atas dada baby... Or kasih baby tidur senget... 😊Tu cara akak lerr..... Tapi baby mmg mudah terkejut sis😊or sis peluk baby sambil tidur ☺️🤱

bedung ketat2 .. bukak surah2 kt phone ,letak sebelah dia .. letak Yaasiin kat sebelah bantal dia ..

normal je.mcm baby sy..terkejut mengigau..x nanges hekhekk, terus volume 5😅

Normal sist, anak saya pun baru 1 bulan selalu macam itu, ikat dengan bedung saja sist

Sbb tu bila baby tidur kena bedung. Tak bedung tu yg mudah terkejut,bby rasa gayat.

Kena bedung...supaya tak terkejut... Nt tdo xlena.. menangis.. ibu xle buat kje😆

4y trước

Kene ketat sikit..bru lena

Normal..bby saya dlu klau tidur letak bantal dekat kaki dan dada

Normal. Kena bedung ketat2 kaki n tgn bg kurgkn terkejut.

Normal je, sbb tu Tido kena bedung baru baby xterkejut..