Tolong saya😩😩😩

Assalamualaikum mommies😩nak tnye sape pernah ada pengalaman pregnant doc ckp masa scan 31 weeks perut&kaki bby kecil😫kepala okay doc ckp..skrg dah masuk list untuk refer pakar😪pliss tolong saya mummies😭doakan semoga bby saya okay🙏🏻ade tak suggestion nak mkn ape untuk problem saya 😩😩#firstbby##pleasehelp #ttc4years

1 Trả lời

Allahu semoga baby puan sihat² jaa🥺risauu ja saya kalau macam nii...harap² xdak apaa yg series..semogaa sihat sempurna n selamat kedua²nyaa

2y trước

Insyaallah Aamiin Ya Mujib🤲🏻🤲🏻🤲🏻sye pun selagi tak dapat date untuk refer pakar mmg tak sng dduk..nak buat apa pun mst terpikir cmne la keadaan anak dlm perut.. cuma skrg bby Alhamdulillah sentiasa aktif.. tapi tula ada pulak masalah lain😭down sgt rasa skrg..Alhamdulillah husben sntiasa positif bagi semangat..bila dpan husben boleh la kuat..tapi bila sorg2 auto jadi down😪