Apa tips or petua

Assalamualaikum mommies,nak tnya lah apa tips or petua yang berkesan untuk turunkan dan hilangkan kuning baby,baby dah 2mnggu lbih tpi msih ada kuning,mohon perkongsiannya yahh,cian baby blik² ccuk jarum ambil darah. #ingintahu #firstbaby #seriusnanya

3 Các câu trả lời

Awak. Sy ada kwn experience die baby kuning, jgn tido mlm waktu gelap. Bila tido buka lampu. Lampu kalimantan putih yg biasa tu. N than, jgn pakaikan baby baju tebal2, jgn bedung, kalau boleh pakai kn pampers je. Mcm di hospital kalau baby kuning, dorg letak under phototherapy, hanya pakai pampers dan tutup mata baby saja. Awak try la.

3y trước

baik,terima kasih awak sbb respon🥰

Alhamdulillah baby saya dah discharge kuning. Sis kena kerap kejutkan dia mnum susu stiap 1 or 2 jam bg dia kencing/berak byk2.time direct bg sis boleh bkk baju dia tgai pampers ja.awal2 mmg susah sbb baby keja tido ja tp kena paksa dia and make as routine. Lama2 baby dah biasa bgun 2 jam skli utk mnysu

3y trước

baik,terima kasih respon🥰

Boleh cuba makan anggur hitam dan susukan baby bbrp jam lepas kita makan tu. Lps tu kuning cepat turun🥰 yg hitam tau, bkn purple

3y trước

Baik,terima kasih respon🥰