Pengalaman bersalin Vacuum?

Assalamualaikum mommies, Ada tak sesiapa yang ada pengalaman bersalin vacuum dan baby terpaksa admit wad SCN sebab kepala bengkak & ada pendarahan dalam kepala? Hari tu doctor ada cakap baby muntah muntah dan baby terpaksa puasa sebab diorang nak cek darah baby takut ada infection. Rasa down sangat sekarang ni. Susu pun dah bengkak tapi baby tak ada kat sebelah 😔. Maaf kalau ayat dah tak betul, emosi tengah tak stabil sangat sekarang

1 Trả lời

Anak pertama Sya vcuum. Tapi smua nya ok je.

2y trước

tkda pulak . sihat spnuhnya.. cuma kepala bby saya dlu bujur memanjang sikit. tapi tak lama, dia pandai surut. Klau bagi baby mandi tu, urut2 biar jadi bentuk asal membulat.