Guna khidmat CL untuk jaga pantang di rumah

Assalamualaikum mommies2 semua . Apa pendapat mommy semua kalau sya nak ambil cl datang rumah setiap hari semasa berpantang nanti . (Due bulan 12) sebab tiba2 rasa risau zaman2 covid ni . Duduk pun di kl selangor . Tujuan nak ambil cl sebab takde orang jaga untuk berpantang . Ibu jauh kat johor . Ni pun anak first . Tinggal berdua je dengan suami . Harap mommies2 boleh bagi pendapat . Terima kasihh 🙂 #34weeksPreggy

2 Các câu trả lời

Bagi saya bagus la ambil kalau golongan yg berkemampuan, sbb bagus utk penjagaan badan , pantang kena elok2,tapi kalau kurang kemampuan ,boleh beli produk2 berpantang skrg senang semua instant dh ,xperlu susah2 cari akar kayu kat luar,