Bby kurang aktif & kurang gerak

Assalamualaikum mommies. Sy nak tnya ibu2 yg berpengalaman kat cni.. normal ke bby kurang aktif & kurang gerak masuk 37w? Ari sy 37w 5d. Dlm 2 hari ni rasa bby kurang aktif . Biasa mlm & dkt subuh mmg dia aktif btl . Tp dlm 2hri ni xaktif dh😭 xde dh pergerakan bsr2.. ada slow2 je gerak, kdg rsa berdenyut nadi je ..

2 Các câu trả lời

Kalau sy jadi awak, sy pergi scan. Hujung2 ni kan biasa mmg kurang pergerakan sbb ruang terbatas. Tp kalau risau pergi je scan