Alhamdulillah sekian lama

Assalamualaikum mommies semua ... Smlm pergi hosp Shah alam disebabkan ade keluar darah setitik dua n sblm tu lagi ade keluar drh ekor2 bila buang air .. dan ini adalah kali kelima sy mgndung sblm ni semua misscarige. Dan doktor scan dr bawah smlm kndgn ok dah ade heartbeat cuma sy ade satu penyakit yg baru sy tahu iaitu sy ade penyakit yg mana imun badan sy melawan pembentukan baby tersebut yg mana darah sy boleh tersumbat dekt paru2 dan anggota badan lain menyebabkan darah menjadi beku dan membahayakan kesihatan sy ... jadi solution nya ialah doktor bg sy ubat cairkan dr injection tiap2 hari (mcm cucuk insulin),aspirin n duphaston tuk kuat kan rahim .. sy harap mommies sume doakan sy semoga dipermudahkan untuk urusan sy ketika mgndung ni n baby selamat dan sihat shgga sy melahirkan. Sy pon doakan kepada mommies2 🤗#firstbaby

6 Các câu trả lời

sis da berapa weeks..sbb sy tahun lepas gugur 3 kali,skang pregnant lg..alhamdulillah..sy harap kandungan kali ni dapat bertahan sampai waktunya..sy melawan trauma demi nk bg zuriat pada suami sy

3y trước

aminnnn

Amen sis.. mudahan kndugn sis kuat & sihat smpai masa bsalin ya.. saya bru2 ni kgugurn kali ke 3 jg.. trauma shj rsanya..

3y trước

Mula2 tu sakit laaa lama2 dah lali .. insyallah tq sis

smoga baby dan sis baik² sja smpai kelahiran nnti dan dprmudhkn sgala urusan..amin

4y trước

Amin tq sis ..

semoga dipermudahkan segala urusan puan 🤗

3y trước

Amin .. tq 🥰

Amin sis aminn❤️😘

semoga d permudahkan urusan

3y trước

Aminn tq 🥰