6weeks kluar drh

Assalamualaikum nak tnya... Sy bru thu pregnant n now dah 6week .. dri smlm.. sy rsa xselesa bhgian perut n pingng.. rsa.mcm alaa sengugut hbs pingng2 skit.. dn ade darah keluar tp xkua meleleh la.. just dkt bhgian dlm... knp ye.. sy firts pregnnt ... Sy prsan waktu buang air.. dh 2 hri.. norml ke

5 Các câu trả lời

Hi sis. Saya pernah kena on 4weeks 6 days. darah kluar cair mcm period. tiap kali kencing kluar, threatened to miscarriage. mmg on that day, saya gugur. Alhamdulillah, today, tahu preg second. Sis kena jumpa Dr cepat ya, jgn tangguh2. Dapatkan rujukan Dr

2y trước

ookk sis tq share

Hi sis . Better gi hospital cepat . Jangan tunggu. Saya baru minggu lepas cam ni . Then baby I dah gugur secara natural. Symptoms I sebijik like u TT . Hope nothing bad happens to u 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

2y trước

Stay strong sis . I harap yg terbaik kpd kak n family . Sis perlu gi check lagi tau . Sebab tissues2 xsemua Keluar sendiri . Perlu d&c . Sis Boleh baca post I ya . Anything can refer I juga . Jgn malu2 ya 💜💜💜🌻

kne g hosp sis.mgkn ancaman keguguran..klau baby semua ok alhamdulillah doktor akn bg ubat kuat rahim..klau xok mt baby akn kluar dgn sendirinya..

2y trước

ye n mngejutkn ad 2 kantong

trus p hospital bila berlakunya situasi bgni..

Hi sis, macam mana condition sekarang? Boleh update?

2y trước

sy gugur smlm...kluar sndri..