Procedure Hospital Gov time PKPB

Assalamualaikum mommies semua, nak tanya ada tak sesapa yang bersalin di HKL or Hospital Ampang time PKPB ni. Boleh tau tak macam mana procedure dorang. Suami boleh dtg melawat or teman tak? Atau kita kena urus sendiri dari masuk wad sampai discharge? Saya menunggu hari je nak bersalin, due 4/12 tp belum decide nak bersalin hospital mana 😓 #FirstBaby

1 Trả lời

setakat ni semua hospital kerajaan kl selangor mmg suami tak boleh ikut naik atau masuk wad. mmg urus sendiri je semua. sy pun nnti insyaAllah d hospital ampang due april 2021 ni 🙂