Susu badan

Assalamualaikum mommies, saya sekarang 18 minggu. Masa 17 minggu haritu ada keluar susu badan tapi hanya sikit dan sebelah kanan. Sekarang dah takada. Memang normal yaa susu badan keluar seawal kandungan 17 minggu? Saya first mom takada pengalaman lagi hehe

2 Các câu trả lời

Normal ,saya anak first Susu badan 20w dah kluar ,dktr ckap jgn picit Susu tu bgi baby time baru lahir bgus

1y trước

Okayy baik cik irah, saya pun tak picit sebab nurse ada pesan susu badan kita nii kalau picit boleh sebabkan contraction. So saya bilas je masa dia keluar tuu hehe kita geng yang keluar awal yee 😅

Normal. Nnt time bersalin auto ada susu

1y trước

Ohh baik baik, alhamdulillah rezeki anak hehe