Susu badan ada ke dah tak ada?

Hi, saya menyusukan anak umur 1 tahun 10bulan. Bila saya picit susu tak keluar tapi anak menyusu dan macam tak puas (selang minum air masak). Nak kata tersumbat tak bengkak pun dah try urut sendiri juga, adakah susu badan dah takada ye? #pleasehelp

1 Trả lời

kalau misalnya puan nak mnyusukan ank hingga umur 2 tahun..puan boleh pergi ke klinik pakar wanita untuk consult dgn doc ttg ini..nnti doc akn bg pil ubt utk boleh ada susu balik... sbb ms sy dlu doc pnh bgtw kalau nk nyusu ank kmudian susu kurang ..blh dtg klnik jmpe doc..mg dpmudahkan segalanya..aamiin