Cecair Kuning Cair

Hi assalamualaikum mommies, saya 10 weeks 4 days, dlm pukul 2am saya hendak buang air tetapi saya perasan ada cecair berwarna kuning cair yg melekat kt panties saya. Tak sakit pape pun. Apakah kemungkinannya?? Ada yg perlu mengalami situasi yg sama??

2 Các câu trả lời

Keputihan dh btukar wane kuning kot tu..gatal2 x?..sllu bersihkn...pkai panty liners..

5y trước

Ye betul cecair bukan lendir and very pale yellow. Thank you awk atas info 😊saya consult doc after this

Hai, sis.. doktor ada cakap apa2 tak pasal ni?