Tips tangan kebas & sakit belakang ketika bangun tidur

Assalamualaikum mommies. Nak tanya tips. Saya baru 5 months pregnant. Bangun pagi tangan akan kebas sebelah kiri dan belakang sakitttt. At first saya terfikir sbb maybe saya ketika tidur tidak berpusing/tukar sisi tidur. Sbb saya letak bantal di belakang & perut. Ada tips dpd para ibu utk kurangkan tangan kebas & sakit belakang? Bantal ada letak dekat celah kaki tp esok pagi nya dah terbang bantal tu🤣🤣🤣

2 Các câu trả lời

Wasalam. Sy pm tangan kebas bila bgun tdo mmg akan terasa jari jari sy kebas then pengelangan tangan sy sakit kiri kanan sakit. Xleh nk angkt benda berat skit or nk pegang utk gagah kan tangan xboleh

2y trước

Saya pun start semua ni dalam second trimester. Now tgn kiri xkuat. Nak pegang apa2 pun xkuat sangat. Tapi xpalah. Insha Allah beransur pulih soon ❤️❤️