sakit vagina waktu 3 weeks pregnant

Assalamualaikum mommies.. nak tanya. saya first baby.. masa hujung 3 weeks pregnant, ada sakit kat bahagian dalam vagina.. sakiiit sangat.. lepas sakit tu, biasa akan keluar cecair kental warna kuning.. cecair tu tak banyak, tapi berbau. waktu kencing, kadang sakit, kadang tak sakit.. jalan kaki kena slow sebab tengah tahan sakit.. haritu tak sempat lagi cek doktor. sakitnya dalam seminggu je, pastu makin lama tu hilang.. kira sakitnya start hujung week 3 hingga hujung week 4. masa week 5 baru saya test positive.. dan baru tahu saya pregnant. sekarang saya 7 weeks 4 days, dan sakit tu dah tak pernah ada sampai sekarang. normal tak ya sakit tu? risau pula bila fikir balik.. takut sangat kalau sakit tu datang lagi.

1 Trả lời

Saya tak rasa pula macam tu sis. Nanti jumpa doktor cuba tanya. Selagi takda bleeding should be okay. Sis banyakkan berehat ya

1y trước

oh yeke.. baik, terima kasih banyak ya.