Sakit Celah Kelengkang..

Ada tak dekat sini 35weeks sakit celah kelengkang? Kenapa ye? Normal ke tu? 😂 Lepas tu Baby kerap sangat mengeras.. 1st nak jadi Mommy ni blur kadang kadang. Maklum la takde pengalaman. Boleh share tak Mommy Dah hujung hujung ni apa je tanda or sakit yang normal and tak perlu di risau kan sangat.. 😅😅#pleasehelp #firstmom

1 Trả lời

Sakit tu normal sbb baby dah start turun laluan bawah. Baby mengeras kalau tak lama tu normal, tu namanya braxton hicks atau contraction palsu 😁

2y trước

Biasanya kalau kerap mengeras tu, risau dehydrated je. Yelah bagi kita okay je time puasa, tapi baby dkt dalam kita tak tahu 😁