Keguguran

Assalamualaikum mommies. Maaf nak tanya , apa tanda kantung nak jatuh ya? sebab saya mmg doktor dah sahkan kandungan tak jadi . So dah lebih 2weekss still tak jatuh kantung. Sakit pun takde lagi. Tp apa yang saya perasan semalam air kencing ada campur darah.. harini pulak keluar macam darah beku. Ni tanda kantung nak jatuh ke? tapi sakit mmg takde rasa lngsg. #bantusharing

6 Các câu trả lời

maaf..tumpang tny..darah keluar 2 darah fresh ke darah yg mcm nk abis period, warna coklat cm2.?

3y trước

xpasti pulak nak kata sbb dia mcm darah beku.. tp pada mata saya dia macam gelap dah darah tu . dia kecik2 ja tp banyak yg kluar ..