Q: Glass milk bottle

Assalamualaikum mommies, I nak tanya, memandangkan asyik la beli pp & ppsu selang 2-3 bulan (sebab masuk mesin steril kan jangka hayat pendek) rasa nak tukar pada botol kaca. Ada tak mommies pernah guna? Kalau ada, i nak tanya: 1. Jenama apa mesra poket tapi kualiti not bad 2. Penjagaan macam mana? Boleh ke steril pakai uv sterilizer atau just rendam air panas? 3. Tips taknak bagi cepat pecah ?

1 Trả lời

brand avent. pastu beli bottle cover sekali. boleh je steril dan rendam.