Kk @ klinik swasta?

Assalamualaikum mommies 🥰 hrini sy 9w2d.. sy nk tny mne lbh baik klinik kesihatan krjaan @ klinik swasta? Sy dh bukak buku pink klinik swasta. Perlu ke buat app lg d kk? Dan yg mne lbih elok? Dan lbh details? #1stpreganancy

23 Các câu trả lời

Sy ank 1,2,3,4 sume check klinik swasta.. Tp yg nk masuk 5 saje try kk.. Lama nya nk tunggu.. Lps tu ada nurse ni mulut bole thn gak.. Masa sy buka buku tu, dia tanya.. Npe sblm ni pegi swasta skrg baru nk kk?? Knp x pegi swasta je... Dlm hati sy,eh suka hati sy la nk pegi mne.. Teruk btol klinik kk ni.. Huhu