Due 30/11/23 🥹

assalamualaikum mommies! doakan saya & baby. besok dah appt serah diri ke hosp. kalau tak deliver juga, induce 30/11 sama due baby 🥲🤲🏻 contractions dah few times rasa kuat time 38w & 39w ni sebb baby dah mmg kt laluan tapi bila doc seluk, takde bukaan 😔 dah cuba semua tips tapi Allah swt yg menentukan, dugaan lain lain kan. saya first mom, mmg nervous tapi excited nak jumpa permata hati 🥹❤️ • ada tips meneran utk bersalin normal ke ? • ada tips utk stay calm kalau bersalin czer ? minta bantuan mommies share 😘 sebb saya pun tak pasti besok processnya tapi nak bersedia utk setiap possibility. terima kasih mommies ❤️ #pleasehelp #firstmom #firsttimemom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Saya pon due 30/11 (1st baby) ni tapi sampai skrg takde tanda tanda. Semoga dipermudahkan urusan kite ye 🥰

7mo trước

Saya esok pergi kk & tunggu ape next plan doc same ade boleh overdue atau kena serah diri terus sbb hb low 😮‍💨 contraction dah ade tapi still tkde bukaan ye? Consistent ke sis punya contraction tu?