9 weeks pregnant

Assalamualaikum mommies dalam group ni. Nak tanya, hari tu masa saya 7 weeks saya ada pergi KK untuk scan perut after saya buat test upt. Then doc dkt KK tak buat pun scan cek perut sy, terus dia bg tarikh untuk buat buku pink. Saya ada pengalaman miscarriage 2 kali sebelum ni. Sy cuba nk g cek dkt swasta, takut la pulak. 🥺 Takut result menghapakan#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

kalau mcm tu sis cek kat swasta jer. kalo bab ank ni kita jngn harap ngn 1 doktor jer sbb masing² punya cara & pengalaman kerja yg berbeza walaupun sama² doktor. kalau tuk kepastian x salah pergi cek kat swasta. semoga baby membesar ngn sihat ya sis insyallah ☺️

Call baby