Tanda Bersalin 🥹

Assalamualaikum. Hello mommies ❤️ Boleh tak bagitau tanda² awal nak bersalin. Saya first mom dan sekarang dah ada dalam trimester 3. Memang taktau langsung tanda² bersalin. Harap mommies yang dah berpengalaman boleh lah share² ilmu. Hehehe #SeriusTanya #bantujawab #Sharing_dong_Bund #firstmom #ingintahu #bantusharing 🥹❤️

1 Trả lời

Waalaikumussalam wbt Antaranya Pecah air ketuban/bocor ( air jernih) Turun darah Contraction yang kuat dan kerap Lain2 saya tak pasti