SUSU APA YANG OK UNTUK IBU

Assalamualaikum mommehhh² semuaa.. saya nak tanya susu apa yang terbaik untukk mommeh nak mnum usia kandungan 11 week+ yaa? Nak beli tapi taktau🤣 Macam saya SAYUR hijau tak makan langsung😅.. susu apa yang okey yaa? Kalau boleh baik untuk mommeh Dan anak dlm kndungan kalau tambah susu dalam badan pun lagii bolehh? Tolong mommeh semuaa.. #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

Saya minggu lepas buka buku pink nurse kk advise minum susu fresh HL low fat. Jgn ambil yg fullcream. Apa apa susu fresh milk low fat yang terbaik.

2mo trước

wahhh tenkiuu sis❤️