SUSU APA YANG OK UNTUK IBU

Assalamualaikum mommehhh² semuaa.. saya nak tanya susu apa yang terbaik untukk mommeh nak mnum usia kandungan 11 week+ yaa? Nak beli tapi taktau🤣 Macam saya SAYUR hijau tak makan langsung😅.. susu apa yang okey yaa? Kalau boleh baik untuk mommeh Dan anak dlm kndungan kalau tambah susu dalam badan pun lagii bolehh? Tolong mommeh semuaa.. #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

wsalam susu kotak biasa tu pun okay dah. no specific brand and whatsoever. janji nama dia susu dan tekak boleh terima. nk tambah susu bdn bukan time pregnant..hormone akn bg signal kt bdn utk start milk production when on 2nd trimester but lps bsalin baru u work for it.

2mo trước

tenkiu sis🥰🥰

Saya minggu lepas buka buku pink nurse kk advise minum susu fresh HL low fat. Jgn ambil yg fullcream. Apa apa susu fresh milk low fat yang terbaik.

2mo trước

wahhh tenkiuu sis❤️