minuman atau makanan

Assalamualaikum momiess smuaa . ada x siapa2 boleh share spnjang preggy minum apa untuk hilang kan mual dan kekal bertenagaa . sayaa bkn apa . btul2 x tbawa badan d awal kehamilan nee . skit blkng kpala . lemas . kdng nak tido seja . kadang hidung pndai tsmbat sndri . lpas tu pndai sesak nafas . makan mntah makan mntah hmm . ada sapa2 yg consume apa2 untuk kekal bertenaga time preggy . sharelaaa .

2 Các câu trả lời

Kalau puan nk mencuba blh wsap sy.www.wsap.my/60189195691/OderShaklee Nk Tanya bayak lagi pasal supplement utk ibu Hamil blh wsap...

4y trước

puan minum kosong ke Ada campur dgn air lain..

makan buah banyak2. esp buah oren

4y trước

sy haritu lps muntah2, seharian xde selera makan. then ade org suggest mkn buah oren or buah la ape2 pon. alhamdulillah selera bertambah dan sy pon makin sihat. tapi terpulang la sis. badan kite lain2. just try n error