baby selsema atau tak??

Assalamualaikum momies sklian..nt tya..bby sy 6 bulan lebih...da..bila..bf atau minum susu botol..mcm.dengar bunyi hidung sumbat.mcm selsema..tp bila tk bf..sy tgk hidung bby tkda berair..atau hingus leleh atau kuar. Bersin pon.kurang..g.KK..nurse ckp..myb..masa bersalin tk sedut byk..atau menyusu laju. Perlu tak refer doctor..n.mtak.xray..tgk?? Takot kahak dalam....thanks momies

1 Trả lời

Kalau rasa risau sgt why not? Sbgi ibu we want to protect our kids. Kalau rasa necessary gi je jumpa doc sis. Moga anak sis baik2 je