Details Scan

Assalamualaikum momies semua, boleh tak recommend kan hospital atau klinik yang bagus untuk buat details scan baby area shah alam atau klang? Yang harga nya reasonable. Thank you

2 Các câu trả lời

Klinik Ken rimba shah Alam pun okay sis, Saya baru buat detail scan dkt Sana tempoh Hari. Doc tu pun nice n sopan je masa nk kejut Kan baby dari tido untk buat scan 🤭

Kalau area shah alam/klang, try poliklinik ken rimba. Boleh tengok dkt fb dia. Harga pun okay.