Telinga Bayi

Assalamualaikum, mohon pandangan atau perkongsian, usia anak saya satu bulan 1 minggu, sejak dua menjak ni telinganya lembab dan ada kepingan kuning, bila lap guna kapas pada telinga warna kuning kelihatan pada kapas.

2 Các câu trả lời

bersihkan bhagian luar je sis, takut mase lpas lahir nurse xsedut habis air dlm telinga baby @ kdang2 air hingus boleh mengalir ikut telinga. cuma rajinkn cuci sje, jgn smpai menjolok ke dlm telinga baby. nati takut terluka dan pembiakan bakteria pulak.

Kerap bersihkan shj sis.. boleh sapu krim dlm klinik.. tu sbb teling tersepit & berpeluh.. anak sy pn mcm tu..