Kencing berdarah

Assalamualaikum mohon izin bertanye, anak saya berumur 44 hari ade kencing berdarah sikit, ape yg saya faham org panggil bende ni adalah kristal dan puncenye adalah krn dehydration. Kemungkinan besar krn kami berusaha utk fully breastfeed anak kami tetapi susu badan agak kurang sangat... Perlu ke kami teruskan cubaan fully breastfeed atau bagi susu formula?

2 Các câu trả lời

Baby tu boy ke girl..banyak ke sikit?kalau girl kadang2 mmg ada jgk kuar sikit..kalai boy saya tak pasti..refer kat doc la..kalau tak cukup susu..anak kurang kencing or berak..

5y trước

Em baik2... Kami akan rujuk ngan dr utk kepastian... Terima kasih ye

kalau utk baby girl its normal

5y trước

mcm tu sis refer doc.. risau apa2 jd kt bby..