kencing kotor

assalamualaikum. mcm mane nak rawat kencing kotor ye? doc dah bagi ubat antibiotik tapi takleh nak go hmmm selain ubat ade ke cara2 lain?

7 Các câu trả lời

sy pernah kena kencing kotor, memang xboleh masuk langsung ubat yg doctor bagi.. jadi sy minum air barli tanpa gula, buat stock dlm peti ais,, sedap minum sejuk2.. lepastu sy minum air kosong byk2.. xsentuh air manis.. Alhamdullilah terus okay..

sye buat air Bali sis..air Bali rebus dengn daun pandan..better xyh bubuh gula... minum skli dengn buah Bali nye.. alhamdulillah air kencing sye warna x pekat xkotor... Dan jgn lupe bnyk kn minum air masak...

Sy 2x makmal detect kncing ada protein,tp 1st tu sbb sy sambut kncing dr awal,kedua sbb air kncing sikit sangat,doc suruh repeat kali kedua sy minum 2botol mnral lpas stghjam sy kncing baru protein negative..

Saya beli ni, minum segelas dengan air sejuk lepas kita makan. Rasa dia lemon2 mcm tu. Lepastu banykkan minum air masak

minum banyak air kosong

Minum barli tanpa gula

minum air kelapa.