Kencing kotor 6w5d pregant

Boleh ke ambek ubat utk kencing kotor time awl2 pregnant… or tips utk rawat kenicng kotor. Tq

6 Các câu trả lời

kadang cara ambil sample urine tu tak betul boleh sangkut jadi kencing kotor. Jadi, nurse ajar bersihkan dulu kemaluan, kencing dulu sikit, ambil air kencing yang tengah2 tu. banyakkan minum air, dan buat air barli letak gula sikit. barli tu boleh beli kat pasar raya bukan yang manis cam kita beli kat kedai tu. try la saya alhamdulillah takde kencing kotor lepas tu

Saya masa mengandung pun pernah kena kencing kotor sis saya minum air barli tanpa gula setiap hari lepastu baru hilang selalu kalau pergi doctor pun doc akan bagi ural yang warna hijau tu selamat untuk org mengandung.

Doc ada ckp papeh x pasal kencing kotor awak? Kena mkn ubat kew? Better tny doc dulu ya.. Time pregnant xblh amik ubat sembarangan tanpa consultant dgn doc.. Tkt effect kt bby

ya boleh awak beli ubat kat klink swasta atau kk. Kencing kotor tu kurang minum air suam mesti minum air 2 liter. dan boleh minum barli jugak

1y trước

Mungkin normal tapi saya rasa awak mesti pi klinik test UTI awak dulu. sama ada beri ubat atau tidak.

sy dulu masa kena kencing kotor, sy just minum air putih byk .. tu je ..

pegi klinik jk sis,nti dktor bg antibiotik