scan

Assalamualaikum mau tnyak bila kandung 5 minggu boleh nmpak kah jika di scan.. cadang bulan depan mau scan, mau pastikan betul kah saya mengandungg biarpun saya dah cek sndirii..

1 Trả lời

Waalaikumsalam Ada orang 5-6 minggu dah boleh nampak janin, tapi ada orang gk 5-6 minggu masih nampak kantung sampai kn kena scan semula time 8-9 minggu Ape2 pun boleh try scan kalau nak ye sis 🙂

5y trước

Folic acid boleh bantu tingkat kn hb utk prevent anaemia Utk morning sickness saya tak pasti pula sis. Pengalaman saya guna minyak angin utk kurang kn pening dengan rasa loya Semoga d permudah kn ye sis 🙂