cukup

Assalamualaikum mamy" 😘 sya nak tnya ba time preggy ne bole ka cukur bulu ? Bulu kaki ke ketiak ke ? Potong rambut ke ? Please answer 🤭 terima kasih

21 Các câu trả lời

waktu period pun kita boleh potong/cukur segala bulu/rambut. inikan pula time preggy. Nanti kalau bersalin normal tak kan nak tunjuk semak samun ke doc kot? pengsan kang nanti 🤣🤣

ehh apa ta bolehnya tu semua nak jaga kebersihan sis islam ta kata ta boleh pun time pregnant nak buang semua tu

Blh sngt hahaha bap masa3 pregnant nir ah naik bulu 1 badan makin lebat paksa lah becukur hutan2 hahaha

4y trước

Ya sis siap pakej d perut sekali

Kene rajin bersihkan bulu2 sis . Lg dekat2 nk bersalin nnti..semua kene bersih

Wasalam. Kalau 9 bulan preggy dah jadi hutan amazon tu sis.. of course la boleh 😅

4y trước

Makaseh balas 😘 hbis bilg keluarga sya pantang potong" or cukur" jdi sya takut tu la tnya

Boleh la wakk klu x boleh habis la rimas jd hutan rimba nnty hik2 🤭😜

Bole jek sis, nk cukur blu kening, bulu idong pon bole gak...🤣🤣🤣

takkan nak simpan bulu 9 bulan sis...😂😂

wlaikumslm.. boleh sja ba .. tuk kebersihan diri :)

4y trước

😊t.kasih

tak cukur nnti bersemak lah nanti dik 😂