anak sembelit

assalamualaikum . mammy gojes semua . anak sy berapa hari nii asik sembelit jer klu buang air besar .. ada cara tak spaya tak sembelit .. tq

3 Các câu trả lời

sis ada bagi dia makan pisang ke kurang makan sayur ke kurang minum air putih ke sis kena refer makanan apa yg sis bg baru2 ni.. munkin tu punca dia. anak saya pun sembelit beberapa hari ni rasa nya sbb makan pisang kot, kesian tgk nangis nak membuang, saya just tolong hayun kaki dia mcm mengayuh basikal, letak minyak,bg papaya.

4y trước

ouh yaa dia ada makan pisang

minum susu fm ke sis . susu apa dia minum

4y trước

ok sis .. terimakasih infinya yea

Baby umur berapa

4y trước

Bagi makan buah and minum air kosong banyak. Bagi betik, plum, pear @ labu. Sementara ni stop dulu roti, nasi, pisang, apple sauce @ toast