buntu

Assalamualaikum. Malam je badan panas pastu Selsema sampai Tak boleh bernafas . Selesema sampai sakit perut bile bersin. Risau jgk. Angin mlm. Sy xde muntah² tp camtu pulak setiap mlm . Ad Sapa Sapa penah Alami x???. Apa patut Sy buat. #7w4d

2 Các câu trả lời

Kadang hormon Kita sis.. Masa kandungan saya 20 week dlm 1 bln tu saya sakit 5 ..6 kali menderita rasaye.. suami tido dgn sedap sekali tapi saya lgsg tx blh tido menahan sakit selsema semput batuk tx berhenti.. dlm 1 Hari tu berapakali salin kain kalo batuk mesti terkencing kadang dah tx blh control.. time yg sama sakit gusi.. bengkak terus Muka.. dugaan mengandung Kali n paling hebat saya terima.. yg saya amalkan madu gan bwg putih..rebus minum buat ubt .. alhamdullilah selepas tu .. apa2 sis refer ke klinik.. jgn dibiarkan ..

Ramai juga ibu- ibu pregnant kena demam selsema. Macam anak bawah 2 tahun jugak, tiada ubat selsema dan batuk doktor kasi untuk ibu pregnant tau. Yang ada paracetamol tu aje. Jadi selain balm, ibu- ibu tengah batuk boleh mandi dengan cf bath ni tau. Mandian dari essential oil yang dikhaskan untuk demam, batuk dan selsema. Ibu pregnant boleh guna Baby newborn- dewasa pun boleh guna. https://wa.me/60142659754