Janin sedu..

Assalamualaikum, macam mana nak tahu janin sedu ? Boleh rasa ke ?

2 Các câu trả lời

in fact memang ada janin sedu tapi takdelah sampai ada bubbles . sedu dia memang boleh rasa biasanya waktu akhir 2nd trim nak dekat masuk 3rd trimester ke atas bole rasa. rasa macam click dengan rhythm yang sama kat tempat yang sama. cemana tah nak cakap dia bukan macam baby kick just rasa macam denyutan. saya waktu 1st pregnant tak pernah rasa (busy working mom) sekarang 2nd pregnancy selalu rasa (housewife da hehe). btw kenapa nak tahu sedu? sedu baby takde indicator apa2 pun ...

2mo trước

sedu tu bukan rasa macam bubbles dalam abdomen tau . kalau rasa ada macam bubbles most likely bukan sedu . tu awak punya usus tu haha

Mana ada janin sedu.

2mo trước

Ya allah saya masuk anak empat baru tahu patut la rasa macam denyut ja ingat isap jari