buat ujian tvs

assalamualaikum.. .maaf sye nk tny..priod 16/5 smpai 23/5.. lpstu 5/6 keluar mcm drah priod coklat cair..tpi sikit je..lpstu kring..esoknye kluar lg..lpstu kring..sye dh g klinik swsta dktor buat pap smear dan cek urine..tpi negative..dlm mse yg sme prut krem tpi x mcm sengugut...kepala pun pning smpai skrg ni..dgn prut krem kdg2 mcm angin..dh pergi klinik swasta yg lain..dktor kte tu period😅...tpi x kluar mcm drah priod..skrg ni skit2 pinggang krem perut dgn skit kepala..sye ade tny kpj doktor sarankan buat ujian darah & tvs...boleh ke ye buat tvs kalau ujian upt kt rumah negative? minta pandangan semua ye..trime ksih😊#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

tvs tu nak buat bila2 masa pun boleh, tujuannya untuk check keadaan rahim.. jadi tak kisah ujian kat rumah positif ke negatif, kalau nak lebih kepastian, memang disarankan buat tvs..

mgkin period awak tak habis