keluar darah coklat cair

salam#pleasehelp #bantusharing ..sye nk tny boleh x..16/5/22 sye priod ...lpastu smlm 5/6 dh priod balik..tpi kluar drah wrne coklat cair..lpstu takde dh...pgi td kluar drah yg sme jgk..lpstu tkde dh..ape sbbnye ye?

3 Các câu trả lời

sama lh gn sy.. berapa hari lepas ade keluar drah wrna coklat cair..tpi setompk je.. pas tu dh xade smpai skng.. patut priod tanggal 12/1 smpai skrng xade priod lg.. dh lewat sebuln lebih last priod 12/12/22..

2y trước

oo iya ke.. moga ade rezeki

serpihan darah period

beli tespek sis