Hamil anak luar nikah

Assalamualaikum , maaf sy nak tanya . sy baru tahu mengandung masa 11w lebih dan skrg dah 12w , alhamdulillah lelaki tu nak bertanggungjawab , skrg tgh uruskan utk pernikahan . cuma sy nk tahu bayi sy nanti blh ke berbintikan ayah dia ? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

4 Các câu trả lời

Mak saya cakap masih boleh kalau baby masih kecil dalam perut, kalau nak berbin/bintikan ayah dia nikah kene segerakan sis, kalau baby dah cukup sifat dan besar kemungkinan susah la kot

3y trước

harap2 sempat lagi sebab scan dah 12w ni risau jgk dah 3 bln

sebaiknya awk refer majlis agama islam/jpn. wajib bgthu mengandung sblm nikah, kesian anak tu nanti

3y trước

terima kasih 😔

Salam, sis macam mana keadaan sis sekarang ? 🥺