Produk Skincare

Assalamualaikum… maaf saya nak tanya. Banyak orang mengatakan jika time preggy mommy kulit muka bakal jd kusam dan sebagainya.. Kesimpulan nya disini. Produk apa yg boleh konsisten dan xboleh ya? Saya sekarang tengah konsisten produk dr watsons iaitu colagen dan PURE… Mintak pendapat semua, boleh ke dengan produk tersebut? Adalah ia tidak membahaya kn apa dalam kandungan🥺 Terima kasih.. #bantusharing #seriusnanya

2 Các câu trả lời

video ni bg sy padat & sng hadam. semoga bmanfaat utk puan jgk: https://youtu.be/X5ZXlA2WluA btw boleh bg nama produk penuh x utk colagen & pure tu? InsyaAllah sy tlg jawabkan kalau sy tahu

2y trước

baik 👍🏻