Angin banyak dalam badan

Assalamualaikum, maaf saya nak tanya. Ada tak ibu ibu yg mcm saya. Rasa loya angin dlm badan banyak sgt. Asyik sendawa je. Tapi taknak muntah. Loya je tapi bagi saya teruk la jugak sampai rasa malas nak buat semua benda. Macam mana ibu ibu hadap ye alahan mcm nih. Btw, saya baru pregnant 6 minggu

12 Các câu trả lời

elokla tak muntah sis kalau muntah lemau awk 20 kali ulang alik ke tandas mcm saya sampai lemah last2 drip 3botol sbb air dlm badan dh kering sgt