Pampers yang paling murah utk newborn?

Assalamualaikum & Hi ? Maaf nk tanya pengalaman mommy2 semua, pampers apa yg paling murah untuk newborn dan selalunya mommy2 beli kat mana tu pampers tu (online/offline) ? #saya tengah survey pampers dan setakat ni mcm nampak pempers pet2 paling murah? #any suggestions ?

19 Các câu trả lời

Klu 20 tahun yg dulu pet2 lah yg paling mahal dik😆 ..ank akak yg first skrg dah umur 19 thun dah mmg akak pakai petpet smp lah ank kedua dan ketiga.lepas umur setahun baru akak pakai huggies.skrg ni dah 33w ank yg ke4 dah 8 tahun tak mngandung rezeki diusia senja😉..akak pun dah tak tahu pampers apa yg latest dan bagus..ye lah dah 8 tahun mmg dah tak amik tahu perkembangan pasal keperluan baby..tapi yg ni akak pun beli petpet jugak yg newborn 2 packs.tak tahu lah kualitinya sama mcm dulu2 ke tak..yg akak suka mmg petpet dgn huggies

4y trước

Sama2

Saya pakai drypers wee wee dry, sebab lembut dan tebal, pastu tak bocor kalau kencing banyak, baby newborn ni banyak kencing, nak lagi best pakai K-Mom tp mahal lah.

4y trước

Wee wee dry 👍👍 okay noted, nanti sya try cari2 drypers ni. Thankyou sis atas infonyaa😊🌺

Huggies plg lmbut n psal hrga tu try kira hrga bahagi bilangan pmpers tu . Huggies plg murah rsenye tp sy pkai drypers sbb dye besar sikit

jenama kdai slalu sy bli..tp xbli paket besar..sbb ank cpt membesar kn..jd ambik je la yg kcik lpas tu bli saiz s

mikubi .. bby sy pakai ok..xde ruam.. harga pun murah..newborn pakai pampers byk, ok la yg ni🙂

4y trước

Ouh mikubi, baik2 sya try cari2 ni👍😊 Thankyouu ye kak atas infonyaa 🌺😊

Saya pakai local brand.. Try laa.. Berbaloi.. The Manja Company.. Alhamdulillah ok..

4y trước

Try laa.. Murahh.. If baby xok baru up sikit tgk brand lain.. Biasa laa mula2 kna try error 😆.. Tp start yg murah ..hehee

Sy pn nk beli pet pet dulu...klau sesuai dgn kulit ank x payah tukar ag kn.

4y trước

Tu adik dgn biras ckp cm tu...sb pet pet kn murah...blm beli ag ni.skrg dh 33week...

takat ni yg paling murah syaa rasa mikubi. 10 ringgit je satu pack

Mikubi. Try yg lain pon tetap mikubi best.

Mikubi... Cheap and good quality..