Masalah keputihan

Assalamualaikum.. Maaf nak tnya pengalamn yg lain.. Saya prenant dh msuk 9 weeks.. Ad keputihan.. Mcm mana ye cara nk hilangkan?? Kalau pergi jmpa doktor confirm kena tahan wad.. Org cakap anak first mmg akan selalu keputihan.. Ad cadangan tak?? Sbb xde pengalaman.. Huuhu

2 Các câu trả lời

normal pregnant memang akn ade keputihan tapi kena monitor bau, warna, dan kepekatan.. kalau beza, kena refer dkter.. tkot jangkitan pada kandungan.. erm cuba kawal pemakanan..

Waalaikumsalam... Selalu pregnant mmg ada... Klau teruk sgt smpai gatal2 bg tau doc... Nnti doc amik sample cek bahaya ke x utk baby

5y trước

Hahaha...mmg sakit... Rse mcm nk terberanak... Dh la besar benda tu... Seram